Anotace: ✖︎ 16.6. 2014
Vytrhávám kusy trablí..
z tváře
a nepopsaných stránek knih
Ničím pravdu, je lepší uctívat..
lháře
a být jedním z nich
přemlouván k zázrakům bytí
Každý se za prasklou větev..
chytí
a za zvuku fanfár padá tam
kde promočené naděje vypadají na dotek suché
Být jedním duchem z mnoha
je příliš jednoduché