Láska a sázka
Láska a sázka, jaký je v tom rozdíl?
Téměř žádný, sázka na lásce má podíl.
Na lásku se snadno sází,
avšak to nás vede do nesnází.
Do nesnází, ale i do světa krásy ,
do neštěstí a také spásy.
Láska a sázka? Jdou bok po boku.
Na lásku každý sází, i ty, ty cvoku.
Láska a sázka, s obojím je kříž.
Vedou nás od sebe a vedou nás k sobě blíž.
Láska bez sázky nemůže přec být.
Protože pokud na ní nevsadíš, nemůžeš sní být.