Pro radost
Tak skládám báseň pro tebe,
A nic nenapadá,
Koukám při tom na nebe,
Koukám jak to tam venku vypadá.
Máš krásný usměv,
Krásné oči,
Je to pro tebe chvalozpěv,
Uprostřed týhle noci...
Jsi moc hezká,
usměvavá a milá,
už se mi po tobě i stýská,
jsi jako lesní,pohádková víla.
A tak ti přeju dobrou noc,
A sladké sny,
Chtěl bych ti teď moc,
Do ouška zašeptat sladce spi :-*
Komentáře (0)