Jako děcko jsem chodila pilně na nábožko, takže jsem věděla jenom o sedmi a marně jsem je v Tvém textu hledala :-) Děkuji za rozšíření horizontů, pozoruhodný nápad.
03.07.2014 06:48:50 | Pamína
Můj milý deníčku,dneska jsem měl honičku,jdu na jednu skleničku,U kalicha plácnu po zadku Aničku,zas budu za jedničku.Mám přípravu na devátej smrtelnej hřích.A teď,dle návodu od jitoush...(smích).
03.07.2014 05:27:47 | Bakchus
Díky Tobě teď vím, kdo byl Konrad Lorenz a jakých osm smrtelných hříchů popsal. To ST je přdevším za nápad, kreativitu a hledačství - v tom vidím skutečnou originalitu. Forma by se dala ještě vybrousit... :-)
02.07.2014 23:12:45 | Amonasr