Anotace: ..
líbí se mi
když se temní obloha a pluje luna po ní
je letní noc a hvězdy, stromy svítí mdle
ve větru píseň, harfy, saxofóny
pak ukolébá cvrčky s houslemi
líbí se mi
když spím a probouzím se do dne
kde všemi barvami hraje východ slunce
ten stav těsně nad korunami stromů pne
cáry mraků, snad i rosu na zemi
slunce ať stoupá stále výš
každý má svůj stín, jak vypadá
zkus jen utéct svému stínu
nechá tě jen jít, kde zapadá
rodí se červánky na zlatém plátně