Oh,Pálavské vrchy bílé,cítím vás v plné kráse,síle.Jste domovem a zázemím vzácným druhům fauny i flóry,o vás vypráví turisté překrásné story.Osobně vzpomínám na ladnost celého území,uprostřed vinic se ta krása nikdy nezmění.
06.07.2014 21:22:45 | Bakchus
Skoro bych se po přečtení taky zamiloval (do Pálavy), ale jen abych pak nevzbudil Tvou žárlivost :-D Každopádně už je na čase, abych se tam někdy vydal a neodkládal to - navnadil jsi mě :-)
06.07.2014 15:38:19 | Amonasr
Já už se zamilovala a přiznávám se, projet ten kraj v tlupě na kole a končit každý večer s přáteli ve sklípku - to je štěstí, jemuž se žádný Karibik nevyrovná...rozumím :-)
Amonasře, do toho!
06.07.2014 20:34:01 | Pamína
Já tam šel polopešky s kamarádem a i když jsme dvě noci promokli tak ta příroda stála za to :-) Josefe jeď tam hned ... kam se hrabe Praha na vinice, dobré lidi a tak krásnou přírodu :-)
06.07.2014 21:20:55 | Kubský P.
:-D Hned mi to sice nevyjde, ale neboj, někdy tam zajedu určitě! :-D A v Mikulově už jsem byl, tak zase úplně nedotčený taky nejsu... :-D Vidíš, až jsem se z toho rozpomněl na svou rodnou řeč... :-D
06.07.2014 22:16:46 | Amonasr