V korunách stromů
Tam v korunách stromů
tam kde ptáci pějí
tam se vracejí domů
do hnízd, kde pro nás
místo není.
Tam v korunách stromů
tam kde veverky skáčou
tam se drží stvolů
když jim stromy kácí,
pláčou.
Tam v korunách stromů
kde ač se nezdá
je život bujarý
tam je přitažlivost hromů
tam ptáci spolu tokají.
Přečteno 301x
Tipy 6
Poslední tipující: jitoush, AndreaM, Aiury, Jort, SmallGeorge, Amonasr
Komentáře (0)