Odpověď básníkovi II
Ukápla Ti slina,
doktore,
vím to..
zahlédl jsem ji..
a neboj se!
že zase píši,
je to k našemu tématu poslední...
(Zatím.)
(ty snad strach jsi
měl z prvního dojmu?)
Stařečku,
však to je právě to ošidné,
já v kraťasích a s tričkem se Žižkou,
v ruce k tomu knihu,
kašlal - jsem já na dojem....
a Tvůj dojem k mé osobě ten na mě, vytvořil jsi v básni,
své.
Na to nepotřebuješ boty do špice - ty šašku,
tak neboj se!
Kdysi ses o věku vyprázdnil pod jednou mou básní (nepamatuješ?)
'staří jsme tak - na kolik se cítíme'
ty jsi tedy dvacetiletý chlap, tak co si
stěžuješ excelence na to, že vypadáš
mlád? a já nezmiňuji v dílu?
Dobře..
s ohledem na Tvoji starou duši (?)
vypadá mladě Tvoje tělesná schránka
teď čekám pochvalu...
Však pane!
Oba víme... že nepíšeme v agresi ale jen
tak pro legraci,
přeci
na to nezapomínej...
Příště snad po vzoru metody s Holanem si přečteš jiné knihy co Ti doporučím a začneš vdechovat cigaretový kouř do plic.
Jak jsem řek..
Tohle je poslední,
pro pár dní,
ale až se podaří, (jestli)
nám další setkání,
čekám nával básní,
Tak zas jindy - Doktore
Přečteno 291x
Tipy 7
Poslední tipující: AndreaM, Pamína, Amonasr, ardzuna
Komentáře (5)
Komentujících (4)