Anotace: ✖︎ když se nedá spát
Už tak trochu tuším, jak hoří..
papírová holka
od konečků vlasů
k začátkům svých dní
Kéž by se první světlo narodilo
jako poslední
Srdcové sedmičky jsem ještě nevyložil z ruky
a přesto je na tahu vlahý večer
ve kterém se ty a já
nenápadně díváme
Tam
kam nemáme
Stalo se to jednou, stalo se to dvakrát
stane se i potřetí
..
vždyť už je to čtrnáct let
jedenadvacátého století
Sedmý měsíc
Sedmý den
Kéž by ses už potutelně vynořila
dole pod oknem
Celá promáčená
jahodovým vínem Cheers
a z oblohy by se snesly
nějaké ty vtipné tears
of joy
a tisíc liber kapesného
za pokoj
v podkrovním podnájmu rušného Camdenu
Tam bych si tě klidně vzal..
za ženu
s opilými sousedy jako svědky
se smíchem i pláčem
zfetované mažoretky
a pak bych tě provedl z budoucna až..
k samým počátkům starověku
kde bychom pod rozkvetlým stromem
roztáhli deku
a s výhledem na Temži
bych ti pověděl jako jediné ze všech blondýn
Tady pro tebe, lásko..
postavím Londýn