Roztoužená
Touha v horkém letním dni
spaluje a roste
toužit po něčem co není
je přeci tolik prosté.
Žár slunce se vpíjí
do suchých rudých rtů
myšlenky toužebné sílí
již několik dnů.
Chladivé políbení
které rtíky zvlaží
hříšné své myšlenky
se marně zahnat snažím.
Už se to nedá vydržet
rty zchladit potřebují
tak na cestu se dám
po svém vytouženém pokukuji.
Je tu a čeká na mě
tak lákavě vypadá
když jeho chuť ochutnám
ta touha mě zas přepadá.
Jahodové políbení
ale kdepak od kluků
není nad jahodovou pusu
od jahodového nanuku.
Přečteno 287x
Tipy 6
Poslední tipující: AndreaM, ardzuna, Amonasr, SmallGeorge, Gabriela Green
Komentáře (9)
Komentujících (5)