Anotace: Pozdrav z večerního Smíchova :)
Prší
voda Smíchov hladí
i mou tvář večerní.
A co když doprší?
Držíš v ruce deštník noci
Někoho snad trápí
Trápí, že i v hojivém dešti
Nemůže s tvými smysly být.
Prší
a déšť smíchovské domy chladí.
I má večerní tvář
Večerní tvář v tramvajích
prší úplně sama …