Anotace: :)
Potkal jsem Gershwina
a on mi řekl, že klavír má modrý
Proč jen na starém dobrém New Yorku
je dnes živo a tolik rušných not?
Potkal jsem Gershwina
který zaštkal: "Kamaráde, jsem Židák
ale v srdci mám modrý jazz."
Drahý Georgi, pravdu vskutku máš.
Potkal jsem Gershwina
v soumraku Avenue páté
Do taxíků zapadlo už slunce
když George začal hrát.
Vídal jsem jej po nocích
a on mi říkal, že modrý má klavír
Stokrát chci slýchat Rapsodii v modrém
a jít s New Yorkem tiše spát.