Spomíname
Ja som cesta aj pravda aj život
Kto v srdci žije, nezomiera
Spomíname
S láskou spomíname
nechcem byť sama
Ako ticho žil, tak ticho odišiel
Spomíname
Len láska zostane, tá smrť nepozná
Spomíname
Nezomrela, spí
povedz niečo milé
Spomíname
Nech je vôľa Tvoja
Spomíname
Budeš žiť v srdciach tých, ktorí ťa milovali
Odišla bez slovka rozlúčenia
všetko si pokazil
Spočívaj v pokoji
Spomíname
ty si chuj