Anotace: ✖︎ 1/2
Uklízím z koberce spadlé rozumy
a nedokreslené tváře žen
Je mi líto..
leckterých skutečností
kdy zůstal jsem poražen
jako vítěz
jako dětský hrdina s dřevěným mečem v ruce
Zástupy čekajících mluví jen..
o zástupech
o čekání
o mluvení
o vesmíru
o nás
o tom, jak se rozběhneš ze srázu
a přiletíš do mé náruče
o tom, jak spolu zestárneme
a koupíme si puntíkované papuče
jako měl dětský hrdina s dřevěným mečem
jako vítěz
poražen leckterými skutečnostmi
Je ti líto..
nedokončených ženských tváří
a spadlých rozumů od těch..
co říkají si samotáři
Pro mě nejhezčí první sloka.
11.07.2014 13:54:26 | Benátčan