Anotace: se slušností to dotáhneme daleko, nebo ne? Co ty na vysokých postech?
Hledej jehlu v kupce sena,
až ji najdeš, budeš sketa.
Sežerou tě za živa.
Naši milí vládnou stroze,
budeš se cítit tak uboze.
Na slušnost se musí jinak
a být třeba na odchodu.
Milí pane co si dáte?
Děkuji, jsem na odchodu.