sedeli na múriku balkóna
päť poschodí pod nimi sa na asfalte
menil decembrový sneh na brečku
tiež sa na ňu chystali zmeniť
potom zoň zliezli
a odišli na najbližšiu benzínku
kúpiť cigarety
v tú noc si ním zapálila nutnosť žiť
chuť žiť skočila