Anotace: ✖︎ 2/2
Obvykle mívám zatočeno v hlavě
a bolestivo na hrudi
jenomže teď..
už na 'obvykle' není čas
Viděl jsem úmrtí rakovin
a porody potratů
Spolknuté blamáže zapsané do novin
i poslední útratu
jenomže teď..
už není na co čekat
Vedeš mě za ruku do svého světa
protože jedině tam
jsou počátky Rigoletta
..
Obvykle své kafíčko zapíjím sodou
jenomže teď..
tě budu milovat
i kdyby..
Jsi úžasné, Trapné děťátko. Nevím, co máš za zkušenosti, ale jde mi to všechno rovnou do žil jako kanilou.
12.07.2014 20:34:14 | Pamína