Anotace: ...
to kvůli tobě mě omrzelo
soudit ostatní lidi
protože i když zavřu obě oči
přes víčka stejně vidím
jakej jsi křivák...
to kvůli tobě
chci utéct někam pryč
projít tisícem dveří
a pak zahodit klíč
abych zůstala sama...
a už nemám dál strach
a není mi to líto
už jsem se přestala starat
jen papír a tužka ví to
jak moc jsem unavená...
Hezky napsané, ráda tě zase čtu :)
12.07.2014 23:39:08 | iluzionistka
Udělala jsi to dobře a sama určitě dlouho nezůstaneš, pokud můžu soudit podle fotky :-)
Pěkná básnička, děkuju za přečtení!
12.07.2014 21:13:48 | Pamína