Mlhavá vzpomínka
na život prastarý
otvírá zákoutí
dávného hledání.
Smetiště příběhů
ukrývá tajemství,
o Tobě,
v tiché přítomnosti.
Srdce tluče
hlasitěji než dříve,
chce být slyšet,
nejprve - utiš se.
Hledám ztracené
nebe - Tebe
za hranicí sebe.