Láska jako okovy
Tak jako oheň
zahřeje ruce
tak láska
zahřeje srdce
Tak jako okovy
které spoutají
jsou naše city
a nás se neptají
Tak jako vlnobití
co mořem bičuje
je někdy těžké žití
někdy se lituje
Tak jako duna
co pouští se hrne
utrhnutá struna
když láska hyne.
Přečteno 323x
Tipy 6
Poslední tipující: Amonasr, Gabriela Green, AndreaM
Komentáře (2)
Komentujících (2)