Anotace: Aneb sestra se vdává, bratr se chytá za hlavu, doufám, že si to nepřečte :D
Bratrská
-
Přehlížení
Tvých (jeho) chyb,
radši se ožení,
bude Ti líp
To jsou kecy,
svatba z lítosti,
společné věci
si pak přemostí
Rozchody,
srdeční bolesti,
do pohody,
raz se poštěstí
Věř tomu,
protože musíš,
vrať se domů,
tam lásku okusíš
Věř tomu,
protože nic jiného Ti nezbývá…