... mrazivá ...
... do srdce plamínek lepšího příští posílám ti Gregy ...
03.07.2007 07:35:00 | Marcella
Měsíc...
jsem s ním spojená...
pár nekonečných staletí...
on umí pohnout vnitřním já...
jsem šťastná v jeho objetí...
Měsíc...
tiše mu naslouchám...
je moudrý, spoustu toho ví...
měsíční kámen už pár let
patří do mého soukromí...
04.05.2007 20:43:00 | Cecilka