Každý může být šťastný
Stačí se jen narodit dobrým rodičům
a mít talent a být hezký
a bydlet tam, kde se něco děje
a nebýt teplej a být hlavně zdravý
Každý má na to být šťastný
Chci ti zemřít v kapse
Toužím zemřít jako ty tvé vlasy
Prohmatat tvé řasy
Obtáhnout tě křídou
Potřebuji k tobě směřovat
Příteli na rukách bych tě nosil
A tvé sny a plány, touhy
kdyby byly
o ně bych tě prosil
Můžeš se připojit
Všichni můžem být šťastní
Ty
Já
a můj drak
jednou
možná
asi