Anotace: <p>Lásko, nevím co mi naznačuješ,</p> <p> </p>...
Lásko, nevím co mi naznačuješ,
Lásko,já nevím co mi naznačuješ,
ale vidím v čem ty žiješ.
Nejsi šťastná a to mě mrzí,
oči mám z toho plné slzí.
Avšak ty musíš se rozhodnout.
Nechat jednoho z nás dál plout.
Chtěl bych jen tvé štěstí a oči plné lesku.
A né jen prázdné a plné stesku.
Já cítím, že jsi semnou klidná a šťastná,
a tím jsi pro mě velmi vzácná.
Avšak takto nelze dále žít,
Láska, to je věc příliš vratká,
jednoho milovat a s druhým být.
Já lásku k životu potřebuji.
Teď však tápu a na lodi lásky, sám pluji.
Ta samota mne už ubíjí,
prosím vyslov se ať čekání mě nezabíjí.
Já na tebe stále čekám a nevím jestli je to správné,
nechci aby to holky odnášely, je to velmi zrádné.
Holky naše jsou totiž pro mě vším,
a nad jejich štěstím tajně bdím.
Věnováno I.M.
"Láska, to je věc příliš vratká,
jednoho milovat a s druhým být." Tak tohle bohužel znám, ale i bohudík, něco mi to i dalo :)
18.07.2014 15:43:42 | SmallGeorge