Anotace: ...
stála na zastávce a kouřila
zlatý marlbora
déšt všude okolo
světa šedých tváří
se nezbavíme lehce
jednou
tráva bude zelenější a lidi
třeba přestane pršet
třeba bude líp
až bude
tak nebude nic
přijíždí vlak
típni to
všechno
jinak ti ujede
pryč
napříč vesmírem
jen další den bez barev
Jak tam tak stojí,jistě se bojí,že když kouří na nádraží,hrozba pokut ji k zemi sráží.
17.07.2014 22:09:46 | Bakchus