Postel už není tak chladná a nesmírná
Rána už nejsou tak prázdná
Ve skle z včerejšího okna zrcadlí se postava
pluje ke mně a stává se součástí pokoje
nikdy nesmíš zapomenout zhasnout předtím než půjdeš spát
jsem součástí svých představ
žiju jen protože čekám
že začnu žít jinak
Má drahá ženo
teprve se potkáme
A v hrobech našich ideálů možná spolu protančíme všechny naše první noci
Všechna naše poprvé
Nemůžu už déle zůstávat na místě co se stalo zlatou klecí
Ty a mé představy o lásce
Neslučitelné jako slunečnice
Nemůžu usnout
Ve tmě jsou černé dlaně nabízejí mi tě
Jsou plné tebe
asi
možná
jednou
Já
a můj drak
anebo rovnou všichni
skočíme po hlavě do vody
Všichni budeme šťastní
Můžeš se připojit
Chci tě
Ale nesmím si tě vzít
Asi si pro mně příjdou a potom mě odvedou
Až za mnou zavřou dveře
Poslední klapka
Můžeš mi psát
Můžeš přijít
Skočíme po hlavě do vody
Všichni budeme šťastní
Můžeme se k sobě připojit
Vzpomínej na mně v dobrém
Má ženo z budoucích polí a trav
Skončíme s hlavou pod vodou
Ve tmě z včerejšího večera zrcadlí se okna do nepřítomna
Postel už není tak chladná a nesmírná
Rána už nejsou tak prázdná
Slunce už mi nevadí
Prší teď už někde jinde
asi
možná
jednou
skočím do vody po hlavě
Placebo Burger Queen