Má víra

Má víra

Anotace: ...

Nevěřím,

že stromy jen stojí,
že ptáci jen letí, že polévka musí vystydnout.
Že každý den je stejný, že včera už je nikdy,
že pohlazení neléčí.
Já věřím v cihlu, co dá se k druhé.
Že postavíme Jeruzalém.
Že každý život je řeka a ta řeka je vším.
A tragédií života je zemřít strachem dřív, než láskou.
Stromy nestojí jen tak.

Letí.
Autor MaPi, 20.07.2014
Přečteno 270x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí