Anotace: Něco nebo spíš někdo mě svými rozhovorem se mnou přinutil toto sepsat.
Držím palce. Hlavně zůstaň sama sebou. Pro ty, kdo si tě zaslouží :)
20.07.2014 19:51:45 | Hesiona-Essylt
Děkuju moc. Všechny ty rady ,komentáře pro mě moc znamenají. Jsem sotva uplný začátečník.
20.07.2014 19:54:13 | Laven De Brig
Takže, jdeme na to... Mě tam osobně ruší každý řádek - velké písmeno. A nejsem si jistá, ale něco mi tam jakoby chybí... Ale každopádně držím palce, ať se zlepšuješ :)
20.07.2014 19:46:19 | Elisa K.