Anotace: Nemam, co dodat.
Lhát lidem do očí bych teda fakt nechtěl, poznají a budu bez přátel, ztratil bych sebeúctu...
Jinak ale se lepšíš, a to je fajn. Tak ti dneska dám dukátek:-)
21.07.2014 11:52:38 | Robin Marnolli
No vida, oproti té minulé velké zlepšení, některé obraty jsou fakt pěkný... :)
21.07.2014 10:56:36 | Elisa K.
...vždy jsem fascinován jak dokáže být mladá duše bohatá...a ke všemu to skvěle vyjádřit...:-)
21.07.2014 09:36:25 | Jort
Děkuju. Budu se snažit vytvářet básně, které potěší a člověku porozumí.
21.07.2014 10:12:31 | Laven De Brig