U "MALÉ PŘEHRADY."
Anotace: U „MALÉ PŘEHRADY“ Svět rozplynul se náhle ve snítce mateřídoušky. V polední...
U „MALÉ PŘEHRADY“
Svět rozplynul se náhle
ve snítce mateřídoušky.
V polední výhni
na parketu chladné hladiny
vážky upíjí své taneční hodiny
a v přestávkách
se shlíží v blankytu.
Bílé hradby v chuchvalcích
strnuly na nebi.
Ležíc na zádech,
odplouvám zvolna
do temné hlubiny
nachu za víčky.
Přečteno 251x
Tipy 4
Poslední tipující: jitoush, Kapka, J's ..
Komentáře (0)