Anotace: 24.6. (pozn. Carpe diem) rozhodla jsem se po delší době vytáhnout pár věcí z šuplíku ;)
Něžně kruté
bubnování kapek deště
v duchu si říkám
"Ještě!"
Nikdy se nezbavíš
nepustíš myšlenku
vlastně se bavíš
představou
že chceš svou milenku
Svědomí netuší
nic o Tvé touze
srdce se rozbuší
chci líbat Tě dlouze
Dotek Tvůj hladivý
jež ruky se týká
jak kus ledu chladivý
o roztání si říká
Hele já si zas myslim že šuplíky maj svý tajemství a kouzla... Já z něj taky momentálně tahám a rád...
A přál bych si abys byla brzo mladá milionářka :-) Protože pak by snad zbyl i jeden výtisk (přesně takový jako poipisuješ) pro jednoho tichého obdivovatele... S podpisem prosím .-)
24.07.2014 13:41:02 | Madanik
Já nechci být milionářka, ačkoli by to otevíralo spoustu možností.. jen si myslím, že je skupina lidí, které by poesie lákala, jen ještě nevědí, jak na to a kde hledat..já náhodou tenkrát objevila knihu Blues pro bláznivou holku od Václava Hraběte a to mi otevřelo oči..zamilovala jsem si poesii 8)
25.07.2014 10:44:41 | Lioness
Chápu a ty určitě taky chápeš že sem nemyslel... nešlo tu o prachy :-) Ale právě se mi moooc líbila tvá myšlenka o které mluvíš... A jak říkám, sám bych stál ve frontě na takou sbírku a těšil se z poesie .-) to by bylo víc než všechny prachy .-)
25.07.2014 19:46:02 | Madanik
mno, nemám nic proti šuplikofkám, ale čertsvě křupavé nemáš? :-)
23.07.2014 19:19:04 | Robin Marnolli
Docela jsem v psací náladě tak uvidíme :)
Ale popravdě jsem se rozhodla svá dílka nějak zkompletovat - proto ty šuplíkovky, musím je přepsat do pc a zálohovat..
A jednou až budu bohatá tak vydám básnickou knihu :) bude určená všem, kteří ještě chtějí snít a mít poetickou radost ze života =)
Jinak samozřejmě hodlám tvořit dál a dál, čerstvý materiál časem jistě bude
23.07.2014 19:25:55 | Lioness