Bílý slon vplul
pověst a antilopa
svatební kytice
a kopretina
něžné sofa
půl tance noci
bafající pro komíny
a skřítek krejzl...
láska je kouzlo
Casanova
lalůček mechu
střevíce stromů
a věta zvací
kočičí prsk
Pukova kozlí noha
kolekce svatojánských broučků
umlela jemnou kostní moučku
tatíček vřes byl rázem kyprá dáma
a měsíc trubač
bílá kožka
a provaz pro kravaty
les slul
v drdůlcích elfů nikdo nebyl svatý
věc cév?
láska je zázrak
uzel šatů
a krásná šněrovačka...
sen nes!
v dopisu pro prosťáčka
měl tajnosnubné runy...
kolekce snů :) a hezká recenze!
25.07.2014 09:35:57 | maryshka
Nocí ze Shakespeara
zní tichý smích
Oberona
(praskla clona)
veze pera
na saních
s tílkem Titanie
bez parnera
moc si neužije
:-)
24.07.2014 17:00:25 | Pamína