Přátelství a možná víc
Anotace: Něco, co se asi děje pořád.
sedět na břehu rybníka
lezt po stromech
a další dobrodružství
jenž zažívá přátelství
jako malý se válet v jarní trávě
přinést domů zeleno - bíle kalhoty
brouzdat se kukuřičným polem
mít tam svá tajemství
s věkem se měníme
však stále zůstáváme dětmi
tam někde hluboko v srdci
schránku ukrýváme
jednou se vše změní
pod dveřmi papírek
na něm čtyři krátká slova
schůzka v třešňovém háji
po chvilce povídání
bez dlouhého čekání
náhle na lavičce
polibek sametový
to dlouhé přátelství
v lásku se promění
však náhle
bez upozornění
Přečteno 282x
Tipy 8
Poslední tipující: Aiury, Petbab, hanele m., jitoush, Kubský P., Jort, Amonasr
Komentáře (5)
Komentujících (3)