Za pozdních večerů
Na protější stráni se schází za pozdních večerů mlha s červánky.
Stydívám se, když na ně žárlím,
když křídla kradu andělům.
(Našel jsem ve staré maštaly místo,
kde nikdo nehlídá, kde křídla přes noc mívávají).
Na stará ramena ušláplá lží a přetvářkou, je nandavám
a letím za mlhou, vykoupat se krví červánků
a usnout v zapomnění.
Kéž by se křivdy smívaly a pravda vítězila.
Na protější stráni se schází za pozdních večerů mlha s červánky.
Přečteno 309x
Tipy 4
Poslední tipující: Hraběnka, jitoush, Jort
Komentáře (2)
Komentujících (2)