Tvoje nehty
na mých zádech
..mělo to mít erotický nádech?
(Nemluvě o svědomí a jeho pádech)
Hrabu se Ti ve vlasech
jak v hadrech při výprodeji
však co když mé úmysly
nakonec vykolejí?
Náboje blesků
ta energie doteku!
..asi naše světy propletu
Propletem ruce
zbavíme nohy podlahy
spojíme rety
a bez větší námahy
překonáme šatů nástrahy
ztlumíme světla
a spolknem zvuky světa
Vždyť jen ta Tvá silueta
chůze, gesta
uhrančivé pohledy
svůdný hlas
Ztracená jsem zas
Není mou stránkou
velice silnou
odolat pokušení
..to umím jen přijmout!
Ztracena ve víru vášní. Ve víru, kterému se nebrání(š).
Taková nabitá (ta báseň)...
:)
02.02.2015 20:30:20 | Nespavec
Jojo, hlavně poslední verš je všeříkající..aspoň pro mě (o mě) :D
Díky :)
02.02.2015 20:54:06 | Lioness
Já sice nevím, jak to s tím pokušením myslíš, ale každé pokušení je nebezpečné. V tom se shodneme, ne? A člověk by je měl umět ovládat. To jsou ty vyšší morální a mravní principy. Ty ctíš, ne?
Shodneme se v tom, že jinak by zavládla anarchie. Bylo by to jak v přírodě (nic proti ní), ale v lidské společnosti musí být řád. Nebo ne?
02.02.2015 22:16:04 | Nespavec
Odolávat pokušení souvisí se silou vůle.
A záleží o jaké pokušení jde..každý má něco čemu prostě neodolá ;)
02.02.2015 22:21:56 | Lioness
V tom je hluboká pravda, ale je to nebezpečné...
Si to vem, kdybych té čokolády snědl kilo. To bych si musel potom povolovat o dírku řemen.
Já se ale ovládám a sním ji na posezení jenom půl. To jsem dobrý, co ;)
02.02.2015 22:26:25 | Nespavec