99 krupicových
99 krupicových bochánků křičí na mě z okna, skládám jim spací pytle do kapes.
Možná chtějí potřást rukou nějakému bláznivému člověku, když tak křepčí.
Raději se rozhlédnu, abych jim netvrdil bez přesvědčení, že tu nikdo takový není.
…… ne bohužel.
Jsme tu jen my, já a ony.
Růžové keře škrtící strom už od začátku.
Přečteno 298x
Tipy 2
Poslední tipující: Jort
Komentáře (2)
Komentujících (2)