hľadá svoje korene
aby mal čo zapustiť do zeme
hnedej od krvi a potu tých čo po nej kráčali
od vášní čo lomcovali časom
od hriechov ktoré nemá kto odpustiť
prezerá staré kroniky
úradné záznamy
naklonené kamene popraskané
nešetrným zachádzaním
či iba zlou statikou
akoby v nich sa skrývalo pochopenie
čím je
čím mohol byť
čím by mal byť
spomienky vyprchávajú
len popol predkov stále padá na hlavu
Nebeská nebech..to je do duše hlíny kamení pod zemí(-po níž se klikatí naše cesty necesty-)prsty do krve hněten (bezčasím) Epigram Souznění...promiň, má mnohamluvnost není ani na místě...OBDIVUJU TĚ...mám radost...žes napsala..co jiní mlhavě žadoní :-)
28.07.2014 20:01:15 | Frr