Anotace: Taková básnička o (ne)obyčejné uličce... zajímalo by mě, jak se vám líbí, tak prosím hodnoťte!!!
Opravdu tak miluješ svou ulici, z té básně to úplně čiší.A kde je ta Tlapka, která teprve začíná, hledáš se a nevíš čí jsi. Rychle se najdi a pokračuj v psaní, jednou budeš svou vlastní paní. Nebo máš jiné starosti, které mají své přednosti. Jestli jsi ta, co si myslím, tak máš velké vzory před sebou, po kterých lásku k liteře jsi zdědila, nemrhej časem a pusť se do díla. Doufám, že máš něco v šuplíčku a už neváhej ani chviličku.
06.08.2009 14:04:00 | strawbery