Slunce se schovalo za mraky
Stromy se klaní jeden druhému
Tráva roste
Ptáci zpívají
Fak of pošli mi všechnu tíhu světa a já ji unesu
Ráno musím osvobozovat
abych měl večer koho ovládat
Slunce se schovává za mraky
Stromy se kácejí
Tráva se seče
Ptáci se žerou
Tak kurva pošli mi naději nebo pojď se mnou a zemři jako já včas