Lidi uhejbaj popínavym pohledem
co se připlazí zpátky když nekoukám
bázlivý zmije v šupinách baziliška
který vždycky propálí nejistota
a ti co vydrží
stojí za to
... musím ti to nějak vrátit, takže za tip .D mam pocit, ze ti to dluzim .)) ale takhle to tu asi prostě funguje
30.07.2014 21:18:10 | Lagedama