Depkařská

Depkařská

Anotace: ...

Zlomená srdce
z nich střepy na ulicích
poslední nádech
a voda všude v plicích.
Jediný skok dolů
v podvečerním hluku,
postrádám tvůj úsměv
tvůj hlas i tvoji ruku.
Bzučící lidé
a zpěvák co ukájí se písní,
stojím mimo kontext
a obrůstám tu plísní...
Autor Annie the wolf, 30.07.2014
Přečteno 252x
Tipy 5
Poslední tipující: jitoush, Kapka, CoT, Amonasr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mezi davem sama...
Přijdou lepší rána, neskákej!

31.07.2014 09:32:10 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí