Anotace: ✖︎ teď
Pod kobercem sešlapaným jako..
karamelizovaná láska
kreslím UV fixem takové jemné..
sprchopády
To, aby ses opět zítra..
probudila do divného světa
ale nádherného jitra
jak bloudí nočním velkoměstem
Setkáš se se zlodějem blesků
a jedním zvláštním rychlým gestem
mu rozpleteš rty
nebo je umlčíš navěky
..
Sem tam si říkám, jestli se mi to jen nezdá
když letím vesmírem, nikde nic a najednou..
hvězda