Zdravice
Anotace: .....pěkný večer
Přeji krásný večer všem,co maj rádi básničky,
všem,co uměj hrát si s veršem,poskládat své deníčky.
At máš zrovna v duši smutek,nebo skáčeš radostí,
dát to básní najevo,v tom jsou naše možnosti.
Vlastní tedy máme svět,kterej nemá hranice,
at je nám třeba sto let,nebo jsme jen mladice.
Není rozdíl,zda jsme z dáli,nebo někdo z blízka,
hlavní je,že mužem spolu zkušenosti získat.
Každý píše,co má v srdci,nebo,co ho napadne,
je mi tady s vámi dobře,nevím,jak to dopadne.
Proto přeji,básníci,at je pořád o čem psát,
at máme lepší tvorbu dění,než -li tento český stát.
Přečteno 338x
Tipy 1
Poslední tipující: jitka.svobodova
Komentáře (1)
Komentujících (1)