=Stín

=Stín

Anotace: ..normálně se schová..

~A pak se schová~
~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~
Ten stín se mi schoval
kde tě mám?
A znovu si lampu rozsvítím
najednou slyším
jsi slepá? Tady jsem
a stín mě na tvář políbí.
Co tě to napadlo
jsi trochu troufalý,nemyslíš
já asi zhasnu,tak hledej si skrýš
a on mi povídá
v jiném stínu se schovám
už mě nevidíš?

A pak se schoulí
do rohu mého pokoje
a tam si pláče pod koberec
je schovaný za rozkvetlou klívií
ta si jen v květech pomyslí
klidně si breč
tam tě nikdo nevidí
a stín naříká,kdyby měl slzy
byl by tu snad bazén...
a stín se vyplakal
slzy prý utřel do rukávu
na něčem bych si pochutnal
poprosí mě
a já mu nabídnu černou kávu..

Brzy je tma
všechny stíny se ztratí
ale já dobře vím
že až si slunce rozsvítím
stín se mi vrátí...
~~~~~~~~~~~~~~~~~

kotě~~~~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 31.07.2014
Přečteno 275x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, Amonasr, terezkys
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí