píšu ti dopis
jen slova
však ty víš
osm let nebo kolik už
jea mám už tolik času že si můžu dovolit jím mrhat
vše co jsem na tobě obdivoval jsi přestala dělat
vidím jen samé děkuji a prosím
už zase začíná pršet a já nechal venku boty
už nejsme nejlepší ni jedineční
žádné kříže nad postelí
zmáčkni enter jsem na druhé straně
čekám a zabíjím čas koukáním do blba
čekáme že se změníme
v t o m t o a l e n i k d y n e n í
zřejmě potřebujem aby nám nakopali prdel
někteří vidí skrz stěny které si kolem sebe vystavěli
a jsou proto ještě smutnější
protože v nevědomosti je krása
a proto ať nebe není nikdy objeveno a
ráj ať je raději už tady na zemi
stačí na chvíli nic nechtít
stačí to?
podívám se kolem sebe a vím
že si lžu do kapsy
pro horší zítřky
naschle v pekle
s bohem pro dnešek končím
asi to byl vítr v poušti
co písek do dun poskládal