pěkné a smutné, je mi to líto
02.08.2014 22:43:50 | Julien
Prostě nebudu..
a začnu myslet na sebe sama..
né na cizí, kterých nejsem máma..
Začnu
se zas smát
prostě nebudu tu hloupě stát
a i s nimi počítat..
Prostě nebudu..
tak se milý snaž,
né nedělám ti ostudu,
jen si mě trošku víc važ..
Prostě nebudu.
a začnu se zas smát..
ať život dál mi dává přes hubu..
to já tu budu rovně stát..
I KDYŽ NEBUDU..
02.08.2014 22:56:16 | Liduška