Po mléčné dráze
Po dráze mléčné
kroužit
a rány sečné
v ní zanechat.
V souhvězdí Orionu
po čokoládě toužit
a sladkou chuť z ní
si v paměti ponechat.
Vybrat si hvězdu
a dát ji jméno
ŠTĚSTÍ MÉ
co střežit bude
kroky vratké.
U čokolády pít
sladké Tea
vždyť život
hořký je...
Přečteno 329x
Tipy 7
Poslední tipující: AndreaM, jitka.svobodova, jitoush, bezprizorně, Frr, Amonasr, Julien
Komentáře (4)
Komentujících (3)