Možnost chtít
Anotace: Každý může mít sny
Chce se mi zpívat,
chce se mi plakat.
Nechci jen ve svém
životě plavat.
Bořit zdi a
nevytvářet slzy.
Chci cítit chvějivý
polibek na své líci.
Být víc a ne
jen o tom
každé noci sníti.
Přečteno 336x
Tipy 6
Poslední tipující: AndreaM, Aiury, Gabriela Green, Amonasr, Rozina
Komentáře (2)
Komentujících (2)