TĚŽCE DEŠTIVÉ ODPOLEDNE
.
Prší. Slzy všech lidí světa padají kolem mne.
Mám mokrou líc. Ty slzy jsou však mé.
Tráva se jiskří a pod slanou chutí jen těžce dýchá.
Stromy. Listy stočené k zemi.
Kaluže míjím. Jezera míjím.
Moře míjím.
Moře lidských slz.
.
Komentáře (4)
Komentujících (4)