Vedro tak hlučný
Vedro tak hlučný
že neslyšíš odkapávat vlastní myšlenky
beztak ocejchovaný nedostatečností
Tenhle tejden bloudíme pouští
šelmu v nadhlavníku Ahasvera za patama
Vize nebo šílení dobrovolnejch poustevníků
Přečteno 344x
Tipy 5
Poslední tipující: bogen, Akrij8, Luky-33, Jort
Komentáře (1)
Komentujících (1)